Înţelepciunea poporului sfânt (2016)

Discography

Înţelepciunea poporului sfânt (2016)

  • Release date: 2016-03-01

Cuprinsul cărţii ”Ințelepciunea poporului sfânt”

Cuvânt înainte
Capitolul 1 – Despre calea spre fericire – despre înțelepciune
Capitolul 2 – Trei căi care duc spre înțelepciune
Capitolul 3 – Ai de ales între frica și groaza de Domnul
Capitolul 4 – Poți deschide gura spre viață sau spre moarte
Capitolul 5 – Combaterea celor 7 păcate capitale în cartea Proverbe
Capitolul 6 – Nu fura la cântar
Capitolul 7 – Disciplina și copiii poporului sfânt în cartea Proverbe
Capitolul 8 – Înțelepciunea lui Dumnezeu în doze mici
Bibliografie

Fragment din Cuvânt înainte

Nu am abordat o studiere a cărții Proverbe din scoarță în scoarță, din verset în verset, ci am ales să fac un studiu al unor teme principale din această carte. M-am lăsat purtat în studiul acesta de Duhul Sfânt și am fost și eu surprins de felul frumos în care El m-a călăuzit în direcții pe care mintea mea limitată nu le-ar fi zărit.
Lucru pe care mi l-am dorit încă din clipa în care m-am apucat să lucrez la această carte a fost acela de a încheia fiecare capitol cu învățătura lui Cristos despre subiectul abordat. Am vrut să fac o paralelă între înțelepciunea poporului evreu redată prin Solomon și învățătura Domnului nostru, nu pentru că cele două ar fi paralele, ci pentru că învățătura lui Cristos este desăvârșirea tuturor lucrurilor. Pentru că El este însăși Înțelepciunea și pentru că Dumnezeu a binevoit să ne-o descopere nu se cade să vorbești despre înțelepciune iar Cristos și învățătura lui să nu fie prezente ( fragment din Cuvânt înainte ).

Toți cei care doriți să comandați această carte o puteți face lăsându-mi adresa voastra, nume și număr de telefon pe mail: tony_profides@yahoo.com sau pe Facebook/TonyBerbece, printr-un mesaj privat. De asemenea mai puteti să o comandați direct de pe site-ul SBRo. Prețul este de 25 de lei (plus 10 lei taxe postale). Fiti binecuvântați!